New Profesional Consult 930 x 122

case de pariuri

Trimis în judecată după ce a dat ţeapă la o casă de pariuri din Bascov

Un jucător la pariuri s-a gândit să-şi amortizeze „cheltuielile” pe bilete în mod ilegal, profitând de neatenţia casierei care i-a schimbat o sumă consistentă de bani în bancnote mici şi a greşit numărătoarea. S-a întâmplat la o casă de pariuri din Bascov, în primăvara acestui an.

Citiți și: PITEȘTENII, APEL CĂTRE POLIȚIE: ÎN FAȚA CASELOR DE PARIURI SE BEA PE RUPTE

La acel moment, fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul a profitat şi a plecat cu banii. Când şi-a dat seama că a fost înşelată, femeia a anunţat Poliţia. Oamenii legii au reuşit să-l identifice pe bărbat, însă dosarul nu a fost unul simplu şi rapid de rezolvat, prin prisma probării faptelor comise.

Iată, însă, cercetările au ajuns la final şi individul, identificat drept S.T., de 24 de ani, din Satu Mare, a fost trimis în judecată:

„În ziua de 01 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 14 martie 2020, un bărbat de 24 de ani, din Satu Mare, profitand de neatenția unei angajate din cadrul unei agenții de pariuri sportive din localitatea Bascov, cu ocazia schimbării în bancnote mai mici a unei sume de bani, a înșelat-o pe aceasta cu suma de 1200 lei.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată”, a transmis IPJ Argeş.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3