930 x122 grota rece

trimiși în judecată

Trimiși în judecată pentru infracțiuni comise în trafic

Doi argeșeni au fost trimiși în judecată după ce au fost prinși la volan deși nu aveau permis de conducere, iar un altul a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice și a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiți și: Pitești. El voia „iubire”, ele voiau bani! Cât a costat toată aventura

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Argeș, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Bughea de Jos, va fi adus în fața instanței după ce în ziua de 11 aprilie 2019, în jurul orei 18:45, a fost surprins de oamenii legii conducând un autoturism, pe raza localității Berevoești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

Alt dosar, aceiași infracțiune. Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Poienarii de Muscel, este trimis în judecată după ce în ziua de 25 mai 2021, în jurul orei 12:00, a fost prins de polițiști, la volanul unui autoturism, pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

Ambele dosare au fost înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

De asemenea, un alt bărbat, în vârstă 38 de ani, din orașul Voluntari, județul Ilfov, este trimis în fața instanței după ce a fost prins de oamenii legii conducând un autoturism, pe raza municipiului Pitești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Dosarul cauzei a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv: B1TV

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3