930×122 CAPRA 5

cimitir

TRUPUL NEÎNSUFLEŢIT AL LUI LEONTE IANOVSCHI A FOST DEPUS LA CAPELA „SFÂNTUL GHEORGHE”

Trupul neînsufleţit al lui Leonte Ianovschi, cel care l-a descoperit pe marele Nicolae Dobrin, a fost depus astăzi la capela „Sfântul Gheorghe”, de lângă cimitirul cu acelaşi nume din Pitești.

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

El a fost vegheat de rude şi de fiul său, Mihai Ianovschi. Cei care l-au cunoscut sau care i-au admirat munca de-o viaţă în slujba fotbalului pot să îi aducă până sâmbătă un ultim omagiu la capelă. Înmormântarea este programată pentru 12 iulie, cu începere de la ora 12, la cimitirul „Sfântul Gheorghe”.

Leonte Ianovschi a murit ieri la spitalul din Ştefăneşti-Argeș la vârsta de 88 de ani. De aproximativ doi ani maestrul nu a mai ieşit din casă, bătrâneţea şi o serie de afecţiuni spunându-şi cuvântul. Ianovschi şi-a dedicat viaţa descoperirii şi şlefuirii talentelor în fotbal, iar centrul de juniori al Piteştiului îi poartă numele. Mai multe detalii despre cel care a fost Leonte Ianovschi puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/zi-trista-pentru-fotbalul-argesean-murit-leonte-ianovschi/.

Citiți și: Noutate la FC Argeș!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90