EcoMoto 930×122

pendiuc

TUDOR PENDIUC ȘI-A SCHIMBAT ȘOFERUL ȘI MAȘINA DE SERVICIU

Așa cum v-am informat, Tudor Pendiuc şi-a reluat activitatea de primar după o lungă perioadă de timp în care a fost suspendat din funcţie.

Citiți și: Detalii exclusive: Ultima călătorie! Cine este cel care a făcut infarct la volan și a murit

Primarul s-a văzut, însă, nevoit să îşi schimbe şoferul, care se află acum în serviciul viceprimarului Cornel Ionică. El este martor în procesul lui Pendiuc, motiv pentru care nu poate intra în contact cu acesta. Prin urmare, noul șofer de serviciu al edilului este şoferul secretarului municipiului, Iosiv Cerbureanu.

De asemenea, Tudor Pendiuc a schimbat şi autoturismul de serviciu. Nu mai circulă cu vechiul Duster cafeniu, ci cu un Duster nou, argintiu.

Citiți și: Tânăr de 22 de ani, „nebunie” în Pitești, după miezul nopții! 

Despre reluarea activității lui Pendiuc la conducerea Primăriei Pitești, detalii în articolul următor: http://epitesti.ro/administrativ-3/e-oficial-tudor-pendiuc-back-in-business/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3