930 x122 grota rece

dezinsecție

Tunurile sunt pregătite! Începe dezinsecția în Pitești

Primăria Municipiului Pitești informează că, în noaptea de joi, 2 iunie, spre vineri, 3 iunie, de la ora 22:00 până la ora 05:00, se vor executa servicii de dezinsecție pentru combaterea populațiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile și generatoare de disconfort (insecte zburătoare și târâtoare: căpușe, țânțari, muște etc).

Citiți și: Pitești. Măsură absolut necesară într-o piață din oraș

Acțiunea va continua și peste două săptămâni, urmând a fi efectuate mai multe treceri.

Citiți și: Atenție, piteșteni! Tunurile sunt pe poziție

 

În acest scop, vor fi utilizate trei tunuri de pulverizare vapori de substanță pentru dezinsecție, cu o rază de acțiune de până la 50 m, destinate acoperirii zonelor cu arbori și spații verzi, precum parcurile, străzile și aleile din jurul clădirilor.

Stropirile vor fi efectuate de Serviciul Public de Exploatarea Patrimoniului Municipiului Pitești și de Salpitflor Green, care vor folosi pentru dezinsecție substanța GYPERTOX FORTE. Produsul este avizat de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, face parte din grupa 3, tip 18 și se regăsește în Registrul național al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

În cazul în care vremea nu va permite efectuarea etapei, aceasta va fi reprogramată, cu informarea, în prealabil, a populației.

Rugăm posesorii de familii de albine și de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident.

Eco moto 555×222

Comentarii

8 comentarii

  • vica spune:

    Nu inteleg ce a asteaptat atat Primaria Pitesti ?!!! In parc in Lunca te mananca insectele. Cum a putut organiza primaria Zilele Pitestiului fara sa faca dezinsectie?!!! E de neimaginat incompetenta echipei lui Gentea ,indolenta si nesimtirea acestor indivizi cu salarii mult ,mult peste valoarea lor profesionala pe care cetatenii ii platesc luna de luna!
    Nu se schimba si nu se va schimba nimic!

  • Rodica spune:

    Sigur este necesara aceasta dezinsectie , o asteptam de mult , sper sa nu fie ceva superficial si rezultatele doar pe facturi…

  • Ciurea Rica spune:

    Superficial a fost tofdeauna.
    Pe paduri cu ce tunuri se dau?

  • Stoicesci Gabriel spune:

    Tarziu, dar decat deloc….

  • Stoicescu Gabriel spune:

    Poate am putea avea si cateva sfaturi pentru cum sa ne protejam animalutele de companie.

  • Dan spune:

    Sa speram ca se va face și pe străzile cu case din spatele magazinului Mathaus. De câțiva ani buni nu s-a mai făcut nimic în acest sens . Zona s, – dezvoltat foarte mult, este plina de copii are sunt expuși la aceste insecte, mai ales țânțari, care au devenit foarte agresive făcând aproape imposibil sa mai poți ieși seara afara. Este în aspect jignitor pt oraș și pt conducătorii lui.

  • Dan spune:

    Sa speram ca se va face și pe străzile cu case din spatele magazinului Mathaus. De câțiva ani buni nu s-a mai făcut nimic în acest sens . Zona s- a dezvoltat foarte mult, este plina de copii care sunt expuși la aceste insecte, mai ales țânțari, care au devenit foarte agresive făcând aproape imposibil sa mai poți ieși seara afara. Este în aspect rusinos pt oraș și pt conducătorii lui.

  • Dan spune:

    Sa speram ca se va face și pe străzile cu case din spatele magazinului Mathaus. De câțiva ani buni nu s-a mai făcut nimic în acest sens . Zona s- a dezvoltat foarte mult, este plina de copii care sunt expuși la aceste insecte, mai ales țânțari, care au devenit foarte agresive făcând aproape imposibil sa mai poți ieși seara afara. Este un aspect rusinos pt oraș și pt conducătorii lui.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90