930 x122 grota rece

Liliana Berca

    Tupeu! Doctorița reținută pentru șpagă, condamnată TOT pentru că lua bani de la oameni

    Medicul de la Spitalul Județean Pitești care a fost reținut astăzi pentru că lua mită de la pacienți este Liliana Berca (foto). Subiectul pe larg, AICI: Pitești. Medic de la Spitalul Județean, reținut pentru că primea bani de la pacienți.

    Citiți și: Pitești: Doctorița de la „Județean” care lua bani de la pacienți, ARESTATĂ!

    Liliana Berca nu este la prima abatere de acest fel.

    Ea a fost arestată preventiv în perioada 22 octombrie – 19 noiembrie 2010, atunci când ocupa funcția de medic expert al asigurărilor sociale din cadrul Casei Judeţene de Pensii Olt, tot pentru luare de mită.

    „Suspectată de foarte mult timp că face lucruri nu tocmai legale în calitate de medic specialist al Cabinetului de Expertiză Medicală şi Recuperarea Capacităţii de Muncă, din cadrul Casei Judeţene de Pensii Olt, Liliana Berca a fost prinsă în flagrant în timp ce lua mită.

    Medicul a pensionat ilegal mai bine de 500 de persoane, totul în schimbul unor sume importante de bani.

    Potrivit anchetatorilor, Liliana Berca nu refuza absolut nimic, de la bani până la cutii cu bomboane. Din data de 7 octombrie şi până pe 20 octombrie 2010, Liliana Berca a fost monitorizată de anchetatori, cu sprijinul SRI, DGA, DGIPI Olt, Serviciul Anticorupţie din cadrul IPJ Olt şi DGIPI – Structura Centrală”, notează gazetanoua.ro, într-un articol din 11 ianuarie 2015.

    Liliana Berca a fost condamnată în anul 2015 de Tribunalul Olt la trei ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

    Sursă foto: Facebook

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    3 comentarii

    • Sorin spune:

      Ea si multi altii dar acum nu pt spaga sa i salti ci pt ca au tupeul sa te cheme la cabinetul particular.

    • Anonim spune:

      Lucrez în spitalul județean, am lucrat și cu dumneai o perioadă foarte scurtă de timp acum mai mulți ani. E o șpăgară fără scrupule, tot spitalul o cunoaște.
      Doamne ce mă bucur!

    • Sanda Achim spune:

      Ar fi mișto să mai dati aici cateva nume de șpăgari din județean , așa poate se mai potolesc…

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90