EcoMoto 930×122

centru

CENTRU DE INFORMARE TURISTICĂ LÂNGĂ LICEUL „ARMAND CĂLINESCU”

Autorităţile locale din Piteşti au accesat un program cu finanţare europeană pentru construirea în municipiu a unui Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică (în capătul Căii Bucureşti, spre centru, lângă Colegiul Tehnic „Armand Călinescu”).

Citiți și: Vestea momentului! S-a anunțat când va fi gata autostrada

Consiliul Local a aprobat parametrii economico-financiari ai proiectului, inclusiv alocarea sumei cu care va fi el cofinanţat. Valoarea totală a investiţiei este de 561.600 de lei. Municipalitatea va contribui cu circa 21.000 de lei. Din această sumă, 2% reprezintă cota obligatorie pentru administrația locală, iar restul – TVA-ul neeligibil.

Primăria va acoperi pe o perioadă de cinci ani toate costurile legate de funcţionarea Centrului şi de plata personalului aferent. (Foto: bizbrasov.ro)

Citiți și: Pitești. Accident mortal pe Depozitelor! A fost lovit de un TIR

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3