New Profesional Consult 930 x 122

polițiștii argeșeni

Turist german, salvat de polițiștii piteșteni

Duminică dimineața, în jurul orei 10:30, doi polițiști din cadrul Serviciului Rutier Argeș au sărit în ajutorul unui turist german, care avea probleme tehnice cu autoturismul și nu mai putea să-și continue deplasarea.

Citiți și: Pitești: Șofer „rupt” de beat, prins de Poliție pe un bulevard important

Întâmplarea a avut loc pe DN 7, Pitești – Râmnicu Vâlcea, la o acțiune cu radarul a polițiștilor.

Acesta a povestit oamenilor legii că este din Germania și plecase cu familia, în concediu, în Turcia.  Polițiștii i-au explicat că duminica, probabil nu va găsi niciun service auto care să fie deschis.

Stând de vorbă cu bărbatul și căutând soluții, Vlad și Octavian, cei doi polițiști, au reușit să îi găsească corespondenta firmei din România, la care bărbatul avea asigurarea ce îi acoperea cazarea, transportul până la aceasta și asistență tehnică, în asemenea situații.

Cu ajutorul polițiștilor argeșeni, turiștii străini au beneficiat de o miniexcursie în Pitești, până când problema lor cu autoturismul va fi rezolvată și își vor putea continua drumul.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90