930 x122 grota rece

accident mortal

Ucişi de pilotul automat

Sunt „dezbateri” aprinse, mai cu seamă între bărbaţi, având ca subiect maşinile electrice de ultimă generaţie. Chiar ieri, un cetăţean din Piteşti afirma că în 5 – 10 ani şi pe străzile noastre aceste vehicule vor înlocui diesel-urile poluante.

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

Cu toate acestea, anumite evenimente indică faptul că tehnologia electrică nu e încă matură, iar pilotul automat care preia toate comenzile vehiculului cu atât mai puţin.

În acest sens, presa internaţională relatează despre un eveniment rutier care a avut loc în Texas. Doi oameni au murit după ce s-au lăsat pe „mâna” pilotului automat al unei maşini Tesla.

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

Mașina a ieşit de pe şosea, a lovit un copac şi a izbucnit în flăcări. Circula cu viteză mare şi nu a reuşit să ia corect o curbă. O victimă a fost găsită pe locul pasagerului din faţă, cealaltă pe bancheta din spate – nimeni la volan, scrie digi24.ro.

Nu este primul eveniment care stârneşte controverse şi ridică semne de întrebare privind siguranţa acestui sistem. „Sunt 27 de investigații cu privire la accidente în care au fost implicate vehicule Tesla. Acest nou accident vine într-un moment în care compania se pregăteşte să lanseze un  software actualizat de conducere complet automată”, precizează sursa menţionată.

Detalii, AICI.

(Sursa: digi24.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3