EcoMoto 930×122

accident

Ucraineancă cu 2 copii de 5 și 14 ani, accident pe A1. Aceasta ne cere ajutorul!

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la doar câţiva kilometri de intrarea în Piteşti.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

Potrivit informațiilor, accidentul s-a produs la km 99, între două autoturisme.

O Toyota a lovit un Logan.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Toyota era condusă de o ucraineancă. Femeia era însoțită și de cei doi copii ai săi, în vârstă de 14, respectiv 5 ani.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri. În urma verificărilor, agenții au constatat că autoturismul marca Toyota nu avea asigurare obligatorie. Ulterior, polițiștii i-au retras numerele de înmatriculare.

Femeia a fost cazată la căminul Universității din Pitești, de pe strada Gheorghe Doja.

Aceasta le-ar fi povestit polițiștilor că a plecat singură cu copiii din Ucraina, pentru a se salva. Soțul său a rămas să lupte pentru țară.

Astfel de drame se aud la tot pasul, atunci când ucrainenii fugiți din calea războiului apucă să-și spună povestea, sau cel puțin o parte din ea. România și Polonia sunt porția lor spre libertate.

Mii de ucraineni au cerut azil în țara noastră de la debutul războiului din Ucraina încoace, în timp ce alți sute de mii doar au traversat România în drumul lor spre un nou început. Ei sunt cei norocoși, cei care au o șansă să trăiască, nu doar să supraviețuiască.

Este și cazul femeii implicate în accidentul de astăzi. Aceasta ar avea nevoie de ajutor pentru a ajunge în Germania, acolo unde statul i-ar fi pus la dispoziție o locuință.

Cine dorește să o ajute, poate lua legătura cu redacția ePitești la numărul de telefon/whatsapp 0774 587 441 pentru detalii.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Un curios spune:

    Mai fugiți de-aici cu vrăjeala!
    Adică, la ce „șifonier” de mașină are n-a avut bani de RCA?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90