930×122 CAPRA 5

accident

ULTIMA ORĂ: ACCIDENT GRAV ÎN ARGEŞ. O FEMEIE, TRANSPORTATĂ LA SPITAL ÎN STARE CRITICĂ

O femeie în vârstă de 51 de ani a ajuns la spital în stare critică, după ce a fost lovită de o autoutilitară în momentul în care a încercat să traverseze strada. S-a întâmplat pe DN 65A, în zona Pârvu Roşu. Este posibil ca victima să fi traversat neregulamentar, dar asta rămâne în sarcina poliţiştilor să stabilească.

Citiți și: Argeș. Un copil pe bicicletă s-a izbit de un ARO!

Până în aceast moment, din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un bărbat de 39 de ani, din Pitești, care conducea o autoutilitară pe DN 65A, în zona Parvu Roșu, din direcția Pitești către Costești, a acroșat o femeie de 51 de ani, din Pitești, care se deplasa în aceeași direcție de mers. Femeia a fost preluata de echipajele medicale în stare de inconștiență.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Despăgubiri pentru acești șoferi în caz de accident!

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei spune:

    De unde stiti voi ca traversa neregulamentar. Ea mergea pe marginea strazii pentru ca in acea zona nu exista trotuar si a fost acrosata. De ce nu specificati si faptul ca soferul avea viteza iar cauciucurile autoutilitarei erau oglinda, fara pic de sant pe ele? Acum se da vina pe mort ca sa scape nenorocitii.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90