EcoMoto 930×122

cod portocaliu

ULTIMA ORĂ! ARGEȘ: AVERTIZARE DE LA METEOROLOGI

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în urmă cu puțin timp o avertizare de vânt puternic, viscol și zăpadă troienită. 

Citiți și: Cât mai ține episodul de iarnă

Informarea meteorologilor, valabilă și pentru partea de nord a județului Argeș, va intra în vigoare diseară, la ora 18, și va fi valabilă până mâine, 18 ianuarie 2018, la ora 20.

Potrivit ANM, în Munții Banatului, Carpații Meridionali și Carpații de Curbură viteza vântului la rafală va depăși 80…90 de km/h, iar pe creste se vor atinge 120…140 de km/h, viscolind ninsoarea și troienind zăpada, iar vizibilitatea va scădea la sub 50 de metri. 

Citiți și: Alertă de vreme rea! Cod portocaliu de fenomene extreme

Totodată, pentru restul județului Argeș este valabilă, de astăzi, de la ora 14, și până mâine, la ora 22, o informare cod galben de precipitații însemnate cantitativ (predominant ninsori) și intensificări ale vântului.

În zona de munte va ninge însemnat cantitativ și se va depune strat consistent de zăpadă, mai informează ANM. 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3