SMART KIDS 930X122

anm

ULTIMA ORĂ: COD GALBEN DE FURTUNI ÎN ARGEȘ

Ultima oră: Cod galben în Argeș. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi două atenționări cod galben de furtuni valabil pentru mai multe județe din țară. Argeșul este vizat de ambele avertizări ale meteorogilor.

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

1.Atenționare meteorologică cod galben – Interval de valabilitate: 22 iulie, ora 18 – 23 iulie, ora 10. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată. (Foto copertă)

În intervalul menționat, temporar, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în Banat, Oltenia, local în Crișana, sud-vestul Transilvaniei și vestul Munteniei.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Potrivit meteorologilor, în aceste zone se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, averse ce vor avea și caracter torențial și izolat grindină. Se vor înregistra cantități de apă de 20…25 l/mp și izolat peste 30…40 l/mp.

2.Atenționate meteorologică cod galben – Interval de valabilitate: 23 iulie, ora 10 – 24 iulie, ora 23. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată, cantități importante de apă. (Foto interior)

În intervalul menționat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată îndeosebi în regiunile sudice, estice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte, informează ANM.

Vor fi averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie și izolat căderi de grindină. Cantitățile de apă acumulate vor fi de peste 25…30 l/mp și pe arii restrânse 50…60 l/mp.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90