EcoMoto 930×122

prognoza meteo

Ultimă oră! Cum va fi vremea în septembrie!

Încă din ultimele zile ale lunii august, toamna a început să își facă simțită prezența în aproape toată țara.

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

În Argeș, temperaturile au fost mult mai scăzute decât normalul perioadei și s-au înregistrat cantități mari de apă din cauza ploilor torențiale.

Conform prognozei pe patru săptămâni, publicate astăzi de către ANM, prima parte a lunii septembrie aduce cu ea temperaturi scăzute, dar și vreme bună pentru mai multe zone.

Citiți și: ANM a schimbat total prognoza! Fenomenele extreme lovesc fără milă

În intervalul 30 august – 6 septembrie a.c., cantitățile de precipitații vor fi la nivelul specific perioadei în toate regiunile ţării.

Potrivit meteorologilor, în prima săptămână a lunii septembrie, temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării, iar cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Începând din a doua săptămână a lunii septembrie, temperaturile medii ale aerului se vor apropia de cele normale pentru acest interval.

Prima săptămână din septembrie aduce la Pitești temperaturi maxime de 25 de grade Celsius pe timpul zilei și temperaturi minime de 9 grade Celsius pe timpul nopții.

În a doua săptămână a lunii septembrie vremea se menține caldă, temperaturile fiind cuprinse între 21 și 24 de grade.

Foto descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3