930×122 CAPRA 5

cutremur

ULTIMA ORĂ: CUTREMUR ÎN ROMÂNIA

Ultima oră: Cutremur în România. În urmă cu puțin timp, la ora 13:36, în zona seismică Vrancea, în județul Buzău, s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 4.4 grade pe scara Richter.

Citiți și: S-a cutremurat din nou pământul! Încă un seism în țară

Seismul a avut loc la o adâncime de 130 de kilometri, intensitatea în zona epicentrală fiind de III grade pe scara Mercali, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu (38 km), Buzău (46 km), Râmnicu Sărat (51 km), Odobești (53 km) și Covasna (57 km).

Citiți și: Cutremur într-o zonă atipică! Așa ceva se întâmplă rar!

”În acest moment se verifică în județele din zona seismică dacă au fost apeluri referitoare la eventuale efecte în urma cutremurului.

Reguli despre modul de comportare în cazul producerii unui seism, pe www.nutremurlacutremur.ro”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3