Donaris 930 x 122

simfonia lalelelelor

    Ultimă oră! Super concert în Pitești!

    Primarul Cristian Gentea a anunțat, în cadrul conferinței de presă a Primăriei Pitești, care se desfășoară în acest moment, de ce surprize vor avea parte piteștenii în ediția din acest an a Simfoniei Lalelelor.

    Reamintim că, festivalul va fi organizat în premieră în Parcul Lunca Argeșului.

    Edilul a anunțat că vineri, 15 aprilie va avea loc deschiderea oficială a Simfoniei.

    Sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 19:30, vor urca pe scenă artiști de seamă, Smiley și Theo Rose, iar evenimentul va fi prezentat de Ilinca Vandici.

    Surprizele nu se opresc aici!

    În parc va fi organizat și un pavilion expozițional de 800 mp, un târg de flori, grădini amenajate de școlile din Pitești, zonă de food, de picnic, spațiu de servit masa, de citit, jocuri pe iarbă .

    De asemenea, se pregătește și o surpriză pentru cei mici, o expoziție în aer liber – Dino Parc, cu peste 40 de exponate de dinozauri care emit și sunete, se mișcă. Expoziția se va deschide cu prilejul Simfoniei și se va închide după zilele Piteștiului.

    De asemenea, Publitrans va oferi curse gratuite din 30 în 30 de minute, de la Teatrul Davila până în parc, vineri, 15 aprilie, între orele 14:00 și 21:00, iar sâmbătă și duminică, între orele 10:00- 21:00.

    Foto descriptiv

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    2 comentarii

    • Dobrescu Aurelian spune:

      Interesant și frumos eveniment de ani buni în acest oraș. I-aș sugera domnului primar, asa, ca să-și cunoască și dumnealui orașul, sa facă în asa fel încât tot „convoiul” care va transporta cu alai cetățenii în lunca Argeșului sa o facă pe strada Crinului (dacă știe domnul primar care este aceasta strada), apoi pe Kogălniceanu și poate asa își va da seama ce înseamnă să știi să vorbești piteștenilor de „distracții” și stare de siguranță în circulatie în aceasta zona a orașului. Multa bafta domnule Primar!!!

    • Sorin spune:

      In oras se fac multe din gura ca de văzut nu se vede,apropo va fi si cu care alegorice,cum făcea Mazăre,oare in ce costum se va îmbrăcat,va fi înconjurat de divertisment peste 60 ani.

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3