Donaris 930 x 122

anm

ULTIMA ORĂ: VEȘTI TOT MAI PROASTE DE LA METEOROLOGI

Ultima oră: Vești tot mai proaste de la meteorologi. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi o informare de precipitații în general moderate cantitativ, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, polei și vreme deosebit de rece.

Citiți și: Scăpăm sau nu de frig? ANM, o nouă prognoză pentru următoarea perioadă

Informarea, valabilă la nivelul întregii țări, inclusiv în județul Argeș, va fi valabilă începând de mâine dimineață, de la ora 6, și până marți, 20 martie 2018, la ora 21.

Conform meteorologilor, temporar se vor semnala precipitații, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, în extindere treptată dinspre sud-vest. În jumătatea de sud a țării și la munte acestea vor fi în general moderate cantitativ.

Citiți și: Fenomen extrem ,,lovește” România! S-a anunțat

”Se va semnala polei sau ghețus, în special în sudul teritoriului, iar vântul va avea unele intensificări. Vremea se va menține deosebit de rece, mai ales în regiunile extracarpatice.”, transmite ANM.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90