EcoMoto 930×122

profesional new consult

Ultimele 4 locuri – Curs Cosmetică, în Pitești!

În perioada următoare va avea loc deschiderea în Piteşti a cursului de calificare pentru domeniul COSMETICĂ, curs acreditat, diplomele fiind recunoscute la nivel naţional şi UE.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Vei învăța de la formatori cu vastă experiență în domeniu, tot ceea ce trebuie să ştii despre cele 3 componente de bază ale cosmeticii: ȋnfrumuseţare, terapie, ȋngrijire-menţinere.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Important!!! Componenta principală a cursului este cea practică ce se realizează în salonul firmei Profesional New Consult, dotat cu produse profesionale şi aparatură de ultimă generaţie, salon aflat într-o zonã centralã a oraşului Piteşti, mai precis în spatele complexului Fortuna.

Aşadar, dacã doriţi sã asimilaţi cunoştinţele necesare într-un domeniu extrem de solicitat pe piaţa muncii, cum este cel de cosmeticã, vã puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult pentru a vã înscrie şi participa la cursul ce vã ofera garanţia cunoaşterii acestui domeniu.

Noţiuni de epilat, împachetãri, îngrijire ten, mãşti cosmetice, tratamente cosmetice, noţiuni privitoare la tipurile de ten şi modalitatea de îngrijire şi întreţinere a acestora sunt doar câteva dintre temele abordate în cadrul acestui curs.

Salon profesional, formatori cu experienţã, echipã de secretariat dedicatã, toate acestea sunt condiţiile unui curs de succes pe piaţa de formare profesionalã din România.

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine de la centrul de formare profesionalã al Profesional New Consult, la telefoanele 0784.045.025, 0758.490.490 sau 0784.333.777.

email: office@profesionalnewconsult.ro

web: www.profesionalnewconsult.ro

Pentru ȋnscrierea la curs vã puteţi adresa centrului de studii şi formare profesionalã Profesional New Consult, situat ȋn Piteşti, aflat la urmãtoarea locaţie:

Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele hypermarket Prima – birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada umãtoare sunt:

CURS COAFOR

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII – UNGHII CU GEL

CURS MACHIAJ

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90