NOR CURIER 930X122

profesional new consult

Ultimele locuri! Curs acreditat de maseur/ masaj în Pitești

Profită de campania promoțională – Early Black Friday – Reduceri de până la 15%!

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Masajul, un răsfăț sau o necesitate? Viața agitată din zilele noastre este o sursă de stres și disconfort, tocmai de aceea specialiştii recomandă să apelăm periodic la serviciile unui maseur acreditat, ce a urmat și parcurs cursuri profesionale în domeniu.

„Dacă vrei să devii un maseur recunoscut și apreciat, te invităm să participi la Cursul de Masaj organizat în cadrul Profesional New Consult şi susţinut de către traineri de excepție ce îți vor pune la dispoziție toată priceperea și experiența dobândită în anii de practică.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

FOARTE IMPORTANT! Cursul cuprinde atât modulul Somatic, cât și Reflexoterapeutic, terapeutic și limfatic. Durata de pregătire este de aproximativ 6 luni, în care veți învăța:

– Aplicarea masajului de întreținere și relaxare;

– Aplicarea masajului reflexogen;

– Aplicarea masajului terapeutic;

– Aplicarea drenajului limfatic;

– Aplicarea masajului anticelulitic;

– Aplicarea masajului profund al țesuturilor;

– Stabilirea tehnicilor și tipurilor de masaj;

– Dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a activității profesionale;

REȚINE ! ursul este acreditat și este recunoscut atât la nivel național, cât și internațional în UE.

Te mai întrebi de ce să ne alegi?

Pentru că avem o vastă experiență, deținem salon propriu de lucru și traineri acreditati. De asemenea, avem cele mai bune prețuri de pe piață. Nu în ultimul rând, avem personal dedicat ce va răspunde în timp util tuturor solicitărilor dvs”, transmit reprezentanții firmei.

Mai multe detalii despre cursul de Maseur puteţi obţine accesand site-ul www.profesionalnewconsult.ro, pe adresa de e-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro  ori la numerele de telefon: 0784333777 sau 0740.250.290.

„Intră și pe canalele noastre de social media pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre! PROFESIONAL NEW CONSULT – mereu în favoarea ta!”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90