Donaris 930 x 122

profesional new consult

ULTIMELE LOCURI! CURS DE OPERATOR CALCULATOR ÎN PITEȘTI

Ultimele locuri! Curs de operator calculator în Pitești. Cursul de operator introducere, prelucrare şi validare date este pentru toţi cei care doresc să cunoască sau să îşi perfecţioneze noţiunile de operare calculator, dar şi pentru cei care vor să obţină acreditarea necesară pentru a ocupa legal o funcţie în acest domeniu.

Citiți și: O firmă mare din Pitești angajează!

Cursul de operator date este un curs acreditat, diplomele fiind recunoscute la nivel naţional şi internaţional, iar în această perioadă Profesional New Consult are reduceri semnificative la prețuri și alte surprize (detalii pe site-ul www.profesionalnewconsult.ro).

Cursul asigură cunoştinţele necesare pentru introducerea, prelucrarea şi validarea de date pe suport electronic, gestionarea suporturilor electronice de date, asigurarea conformităţii datelor introduse cu documentele primare, salvarea periodică a datelor introduse, restaurarea datelor salvate și păstrarea copiilor de siguranţă ale datelor salvate pe suport electronic.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

De asemenea, în cadrul cursului vă veţi familiariza cu elementele de bază ale noilor tehnologii informaționale și de comunicare, cu inițierea în utilizarea calculatorului, editoare de texte, editoare de calcul tabelar, prezentări multimedia și cu procesarea datelor în rețele (Intranet, Internet).

Mai multe detalii despre cursul de operator introducere şi validare date pot fi obţinute accesând următorul link https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-operator-introducere-date/ sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

Numere de telefon – 0758.490.490, 0784.045.025, 0740.250.290

E-mail – office@profesionalnewconsult.ro

Adresă – Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al magazinului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs de infirmieră

Curs de operator maşini comandă numerică

Curs de lucrător în comerţ.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3