EcoMoto 930×122

profesional new consult

    ULTIMELE LOCURI CURS OPERATOR CNC – OPERATOR MAŞINI CU COMANDĂ NUMERICĂ

    În perioada urmãtoare va avea loc deschiderea în Piteşti a cursului de Operator Maşini Comandã Numericã, curs util tuturor celor care activeazã în unitãţi tehnice şi industriale, cum ar fi cea auto, prelucrarea lemnului, plastic, etc, unitãţi ce sunt dotate cu maşini operate numeric, aşadar, pregãtirea profesionalã a personalului este necesarã şi obligatorie, întrucât asigurã cadrul competent şi legal de lucru.

    Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

    Pe perioada de desfãşurare a cursului sunt abordate teme, cum ar fi: Cunoaşterea sistemelor de coordonate ale maşinii cu comandã numericã; Cunoaşterea consolelor de lucru Fanuc şi Siemens; Cunoaşterea comenzilor auxiliare; Cunoaşterea noţiunii de compensare ale sculelor; Cunoaşterea noţiunii de corecţie a sculelor, precum şi alte teme de interes ale domeniului. Trebuie precizat cã pe parcursul formãrii profesionale, un interes deosebit este acordat componentei practice, ce se realizeazã atât la sala de curs, cât şi în unitãţi de producţie dotate cu maşini CNC.

    Caucasian CNC Machine Operator Wearing Blue Hard Hat and Safety Glasses. Industrial Concept.

    Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

    Şi pentru cã suntem la ceas aniversar, considerãm că nimic nu este mai potrivit decât un semn al gratitudinii noastre pentru TINE, cel care ne treci pragul, și anume 10% REDUCERE pentru plata integralã a cursului şi 5% REDUCERE pentru plata în rate a cursului selectat pentru orice înscrieri efectuate în perioada 02.06.2020 – 30.06.2020.

    Mai multe informaţii şi ȋnscrieri curs la urmãtoarele detalii:

    • numere de telefon: 0725.420.330, 0784.045.025, 0758.490.490.
    • site-ul firmei: www.profesionalnewconsult.ro
    • email: office@profesionalnewconsult.ro

    Adresa firmei: Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele hypermarket Prima – birou înscrieri şi sãli de curs.

    Alte cursuri organizate de societate in aceastã perioadã sunt:

    Curs Infirmiera
    Curs Arhivar
    Curs Operator Introducere Date

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90