EcoMoto 930×122

profesional new consult

    ULTIMELE LOCURI LA CURS OPERATOR CALCULATOR

    Pentru toţi cei care doresc sã cunoascã sau sã îşi perfecţioneze noţiunile de operare calculator, dar şi pentru cei ce doresc sã obţinã acreditarea necesarã pentru a ocupa legal o funcţie în acest domeniu, Cursul de operator introducere, prelucrare şi validare date este alegerea cea mai potrivita. Cursul de Operator PC este un curs acreditat, diplomele fiind recunoscute la nivel naţional şi international și vă asigurã cunoştinţele necesare pentru introducere, prelucrare şi validare date pe suport electronic, gestionarea suporturilor electronice de date, asigurarea conformitãţii datelor introduse cu documentele primare, salvarea periodica a datelor introduse, restaurarea datelor salvate, pãstrarea copiilor de siguranţã ale datelor salvate pe suport electronic.

    Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

    De asemenea, în cadrul cursului va veţi familiariza cu elementele de baza ale noilor tehnologii informationale si de comunicare, initierea în utilizarea calculatorului, editoare de texte, editoare de calcul tabelar, prezentari multimedia, procesarea datelor în retele (Intranet, Internet).

    Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

    Mai multe detalii despre cursul de Operator Introducere şi Validare Date pot fi obţinute accesând urmãtorul link: https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-operator-introducere-date/ sau adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate: telefon contact: 0758.490.490, 0784.045.025, 0740.250.290. Sau puteţi remite un email la adresa: office@profesionalnewconsult.ro.

    Şi pentru cã suntem la ceas aniversar, considerãm că nimic nu este mai potrivit decât un semn al gratitudinii noastre pentru TINE, cel care ne treci pragul, și anume 10% REDUCERE pentru plata integralã a cursului şi 5% REDUCERE pentru plata în rate a cursului selectat pentru orice înscrieri efectuate în perioada 02.06.2020 – 30.06.2020.

    Sau la sediul firmei din Piteşti la urmãtoarea adresã: Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele hypermarket Prima – birou înscrieri şi sãli de curs. Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

    Curs Arhivar;
    Curs Operator Maşini Comandã Numericã;
    Curs Manager de Proiect

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90