930×122 CAPRA 5

profesional new consult

Ultimul loc pentru cursul de frizer/ haircut, în Pitești

Vreţi să intraţi ȋn lumea hair styling-ului masculin si să ȋnvăţaţi de la profesionişti?

Citiți și: O firmă mare din Pitești angajează!

Profesional New Consult este alegerea cea mai potrivita, care vă oferă posibilitatea să urmați un curs de frizerie modern în care veți dobândi cunoștințele teoretice și practice esențiale pentru un hair stylist desăvârșit.

În cadrul cursului vă vor fi dezvăluite de traineri talentați, diferite tehnici de tunsori precum: cele executate cu mașina de tuns și foarfeca, geometria fade-ului, pompadour, skin fade, barbering, dar si tunsori adaptate după fizionomia clientului.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

În cadrul cursului de frizerie veți avea posibilitatea să utilizați cele mai moderne echipamente și instrumente, pe care veți învăța să le utilizați în cele mai bune condiții.

Vă garantăm că la finele cursului veți avea pregătirea necesară pentru a debuta în acest domeniu foarte interesant și din ce în ce mai solicitat pe piața actuală și, de asemenea, veți primi diplomă recunoscută la nivel național și internațional pentru a putea activa legal.

Practica, cea care ocupã cea mai mare parte din acest curs, se realizeazã în cadrul salonului propriu al firmei Profesional New Consult situat în Piteşti, parcarea complexului Fortuna, salon dotat cu cele mai noi şi moderne mijloace de prezentare a unui astfel de curs, ustensilele folosite fiind profesionale şi utilizate în saloanele de prestigiu.

Formatori specialişti, salon profesional propriu, materiale şi produse de calitate, aparatura profesionalã oferite de firma organizatoare, conferã garanţia unui curs de succes organizat cu profesionalism şi seriozitate .

Mai multe detalii despre cursul de Frizerie, Hair cut, dar şi alte cursuri oferite de Profesional New Consult puteţi obţine la telefoanele: 0740.250.290 sau 758490490

site-ul de prezentare: www.profesionalnewconsult.ro

email: formare@profesionalnewconsult.ro

Sau la sediul firmei din: Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele market Prima – birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Stilist Unghii

Curs Maseur

Curs Machiaj

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90