New Profesional Consult 930 x 122

e.on energie românia

Un alt gigant vrea să vândă tot și să plece din România!

Un alt gigant vrea să vândă tot și să plece din România!

Citiți și: E.ON își avertizează toți clienții!

E.ON, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața energiei din România, ia în considerare vânzarea afacerilor sale din domeniul furnizării și distribuției, notează Capital.ro

Asta înseamnă că există șanse să apară schimbări mari pe piața energiei.

Compania are peste trei milioane de clienți atât pe energie electrică, dar și pe gaze.

Conform sursei citate, decizia vine în urma unor evenimente care au afectat industria, cum ar fi războiul din Ucraina. Măsura nu este influențată însă doar de factori regionali, ci are la bază și deciziile adoptate la nivel local în privința pieței energiei.

E.ON nu este singura companie de energie care vrea să plece din țara noastră. Anul trecut, și Enel a vândut subsidiarele sale către PPC.

De asemenea, la finalul anului 2023, Premier Energy a preluat portofoliul CEZ Vânzare.

Conform informațiilor furnizate de sursele din piață, E.ON este pe punctul de a ieși din sectorul furnizării de energie și gaz.

Printre potențialii cumpărători se numără o posibilă asociere între Romgaz și Hidroelectrica, precum și compania franceză ENGIE.

Se pare că E.ON a început deja procesul de vânzare, trimițând invitații către potențialii cumpărători. Motivul principal al acestei decizii pare să fie performanța sub așteptări înregistrată în segmentul de furnizare de energie.

Foto descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Marius spune:

    la cât să scumpit gazul și curentul mai trebuie sa ne facem griji că pleacă E.ON ce vor sa ne ia și pielea de pe noi că nu fac ei profit.

  • Alexandru Mariuțan spune:

    Bună ziua!
    Personal mă bucur că vor pleca și sper ca cel care va veni să fie mai accesibil în comunicare client furnizor.
    Personal am o experiență foarte proastă avută la o locație din Caransebeș. Mi-a trebuit aproape un an de zile pentru a trece de la factura electronică la cea pe hârtie. Abia după ce am aflat de un vicleșug am reușit să vorbesc cu un operator și să rezolv modificarea. Această persoană a fost foarte amabilă. Dar până atunci te plimbă robotul fără a reuși să vorbești cu un operator uman.

  • Marian Iancu spune:

    Sa se duca toti acasa la ei.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90