Donaris 930 x 122

Pitesti

Un alt sens unic a apărut pe o stradă din Pitești

Noi măsuri au fost luate pentru creșterea siguranței în trafic, în municipiul Pitești.

Citiți și: Pitești. Schimbare importantă la un mare colegiu!

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a instituit astăzi, 20 aprilie 2022, sens unic de circulație pe strada Mărășești cu acces dinspre strada Smeurei spre strada Teilor și dublu sens de la intersecția cu strada Smeurei până la intersecția cu strada Mitrea Cocor.

Citiți și: Argeș. Acțiune surprinzătoare a polițiștilor de la Rutieră!

Măsurile au fost adoptate în conformitate cu avizul Comisiei de sistematizare a circulației în municipiul Pitești, din data de 08.03.2022.

În contextul noilor modificări, participanții la trafic sunt rugați să fie atenți la indicatoarele rutiere și să respecte regulile de circulație.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

4 comentarii

 • Gigel Frone spune:

  Frecție. Tot în zona aia, pe Aleea Teilor este sens unic de ani de zile. În afara de cei din zona, nimeni nu respecta sensul unic. Toți întra pe la Taverna Teilor și continua deplasarea pe contrasens pe Aleea Teilor. În orice zi, la orice ora, găsiți cel puțin o mașina pe contrasens parcata sau în deplasare.

  Când le explici ca sunt pe contrasens te înjura, ca nu e treaba ta și ca să fi decent. (adică sa nu le atragi atenția)

 • Gigi spune:

  Încercați sa puneți link la google maps ca să vedem per ansamblu exact locurile unde sunt indicatoarele astea ca din poze nu se înțelege nimic. Din google maps avem șansa să ne mișcăm noi pe harta sa vedem unde este exact..

 • Edi spune:

  O altă mare prostie.Era traficul asa de mare pe aceste străzi încât trebuia instituit sensul unic?Instituirea sensurilor unice vor aglomerat si mai mult străzile principale.Eu propun ca direcția circulație din primarie, sa fie scoasă în careu in fata primăriei, in una din zilele săptămânii, sa prezinte proiectele si daca sunt OK, sa primească aplauze din partea contribuabililor, daca nu, niste ouă in freza. Trebuie să plătească cineva ptr ineptiile acestea.Nu va puteti bate joc de contribuabili ptr incompetență voastra.RUSINE…….

 • Dobrescu spune:

  Când oare comisia de „circulație” din primăria acestui oraș va asunge sa vadă traficul din zona pieței centrale, pe strada Crinului și Kogălniceanu? Este o imensa lipsa de interes a celor ce conduc primăria Pitești fata de nevoile cetățeanului, nu vad decât interesul propriu.

RAW FOTO 570 X 90