EcoMoto 930×122

Pitesti

Un alt sens unic instituit în Pitești

Primăria Municipiului Piteşti, prin Administrația Domeniului Public, a instituit ieri, 14 decembrie 2021, sens unic de circulaţie pe strada Dealurilor cu acces din dreptul imobilului nr. 25 până la strada Primăverii și prelungirea sensului unic până la strada Egalității.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Această măsură a fost luată conform avizelor favorabile ale Comisiei de sistematizare a Circulației din 04.06.2021 și 22.09.2021.

Participanții la trafic sunt rugați să circule cu atenție în zonă pentru evitarea incidentelor.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • ggg spune:

    I-a lovit damblaua sensurilor unice si nu se mai opresc! Dupa dezastrul din Gavana, astia par ca s-au lovit la cap si sunt hotarati sa faca praf tot traficul din oras, in loc sa largeasca si sa amenajeze strazile! Cred ca la sfarsitul mandatului, Gentea o sa fie poreclit de toti pitestenii „Primarul Sens Unic”, fiindca altceva n-are in cap…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90