930×122 CAPRA 5

bărbat arestat

Un argeșean a ajuns după gratii după ce a dat foc mai multor grămezi de fân

În cursul zilei de ieri, 31 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere, și au reținut un bărbat de 34 de ani, din Valea Danului.

Citiți și: Operațiune de anvergură în Pitești

Conform IPJ Argeș, din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 26 octombrie a.c., cel în cauză ar fi incendiat trei clăi de fân, pe un câmp de pe raza localității Valea Danului.

Bărbatul ar fi recurs la acest gest din răzbunare. Fapta sa ar fi putut produce consecințe grave, din cauza faptului că, exista pericolul ca flăcările să se extindă și la casele din apropiere.

Citiți și: Argeș: Tânăr de 25 de ani, arestat! Și-a obligat iubita să „producă”!

Bărbatul, reținut de polițiști în seara zilei de ieri, pentru 24 de ore, a fost prezentat astăzi de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeș a admis propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

Foto descriptiv: Mediafax

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90