New Profesional Consult 930 x 122

act sexual

    Un argeșean a ajuns în arest după ce a întreținut relații sexuale cu o minoră

    Un argeșean a ajuns în arest după ce a întreținut relații sexuale cu o minoră

    Citiți și: Se schimbă legea! Actul sexual cu un copil sub 16 ani este viol!

    Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Curtea de Argeș, privind un bărbat de 34 de ani, din comuna Sălătrucu, condamnat la pedeapsa închisorii pentru șase ani, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de viol.

    Întâmplarea a avut loc în luna octombrie a anului 2019, victima fiind o copilă de 11 ani. Raportul sexual a fost unul consimțit dar, având în vedere că a fost săvârșit cu un minor, fapta a fost încadrată la viol.

    Citiți și: ARGEȘEAN ANCHETAT DUPĂ CE A FĂCUT SEX CU O FETIȚĂ DE 11 ANI

    Reamintim că, cei care au alertat poliția au fost părinții fetei, după ce bărbatul, acuzat că le-a abuzat sexual fata, ar fi venit să o ceară de soție. Inițial, părinții nu au observat dispariția fetei din cauza faptului că se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

    Bărbatul a fost acum încarcerat.

    Foto descriptiv

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3