930 pe 122 COSTACHE

Bărbat reținut

Un argeșean a făcut o mică avere păcălind oameni

Un argeșean a făcut o mică avere păcălind mai mulți oameni.

Citiți și: Percheziții în Pitești și Costești! Evaziune fiscală și înșelăciune

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, din Bradu, a reușit să fure mai multe bijuterii, dar și sume de bani în euro și lei. Cinci persoane i-au căzut victime argeșeanului. Acesta a fost reținut de polițiști.

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 08 februarie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti au continuat cercetările în mai multe dosare penale, aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și furt, conform art. 244 și 228 din Codul Penal, și au identificat și reținut un bărbat de 50 de ani, din Bradu.

Citiți și: Au apărut imaginile cu furtul băncii din curtea Colegiului. Alergau cu ea la spinare

Din cercetări s-a reținut că, în perioada februarie 2022–ianuarie 2023, bărbatul în cauză ar fi indus în eroare cinci persoane vătămate, pe fondul unor pretinse prietenii și prin prezentarea ca adevărată a unor împrejurări nereale, și ar fi obținut sau și-ar fi însușit sume de bani și bijuterii.

Ca urmare a activității infracționale, cel în cauză ar fi obținut aproximativ 10.000 de lei, 2.500 de euro și bijuterii din metale prețioase.

În ziua de 08 februarie, după administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 09 februarie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Cititor spune:

    O gramada de politicieni au facut munti de bani pacalind oameni! Mare💩 ce a.ti descoperit voi! Vad ca de astia de prin administratie publica nu prea aveti curaj sa comentati!😂

570 X 90 CAPRA 3