New Profesional Consult 930 x 122

autobuz abandonat

Un autobuz SETRA zace abandonat pe o stradă din Pitești

Un autobuz SETRA zace abandonat pe o stradă din municipiul Pitești.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Poliția Locală Pitești anunță că a fost identificat un nou vehicul presupus a fi abandonat pe domeniul public, motiv pentru care se caută proprietarul sau deținătorul legal al acestuia.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Este vorba despre un autobuz SETRA, fără plăcuțe de înmatriculare, de culoare alb-roșu, parcat de ceva vreme pe strada Obor din municipiu.

Oamenii legii au întocmit un proces verbal de constatare în data de 20 ianuarie a.c.

Un vehicul fără stăpân reprezintă un vehicul de orice categorie, fără plăcuță de înmatriculare sau alte marcaje oficiale ori înmatriculate în străinătate, staționat pe domeniul public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale, al cărui proprietar sau deținător legal este necunoscut.

Conform procedurii legale, au fost întocmite somații care au fost afișate sub ștergătorul sau pe caroseria autovehiculului presupus a fi fără stăpân.

Fiind necesară eliberarea domeniului public, la împlinirea termenului dat prin somații, vehiculele vor fi ridicate, transportate și depozitate în spațiul special destinat depozitarii vehiculelor fără stăpân.

În situația în care vehiculele nu vor fi revendicate de proprietar sau de deținătorul legal în termenul prevăzut de lege, acestea vor trece în proprietatea Municipiului Pitești și vor fi valorificate în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Poliției Locale Pitești, bld. Eroilor nr. 30, tel 0248/210230, e-mail: politialocalapitesti@.yahoo.com

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Dobrin spune:

    Au fost până pe Strada Obor și nu au ajuns la intrarea ștrandului din Tudor unde vor găsi mai multe autoturisme dezmembrate, părăsite.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3