EcoMoto 930×122

furt

Un bărbat a terorizat Piteștiul!

În ziua de 21 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Din cercetări s-a stabilit că un bărbat de 62 de ani, din Pitești, cu antecedente penale, ar fi sustras, în ziua de 03 noiembrie a.c., un portofel conținând bunuri personale și suma de aproximativ 300 de lei, iar în ziua de 04 noiembrie a fost surprins în flagrant, la scurt timp după ce ar fi sustras dintr-un bagaj de mână, un portofel conținând bunuri personale și suma de 170 de lei, transmite IPJ Argeș.

Reamintim că în ziua de 05 noiembrie a.c., după administrarea probatoriului, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Dosarul cauzei a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

După ce a fost reținut pentru furt, a furat din nou!

În ziua de 21 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au reținut din nou, pentru 24 de ore, pe același bărbat, ca urmare a cercetărilor ce se desfășoară în altă cauză penală privind săvârșirea infracțiunii de furt.

Astfel, din cercetări s-a stabilit că în dimineața zilei de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 09:00, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun din Pitești, bărbatul în cauză ar fi sustras dintr-un rucsac purtat la spate de către o persoană vătămată, un portofel conținând bunuri personale și suma de aproximativ 20 de lei.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi, 22 noiembrie a.c., bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Foto: arhivă epitești.ro/ descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90