930 x122 grota rece

arestat

Un bărbat care a omorât doi căței, trimis după gratii!

Un bărbat care a omorât doi căței, trimis după gratii!

Citiți și: Noi reguli pentru proprietarii de câini!

Un bărbat din comuna Ilba, județul Maramureș, a fost reținut pentru 24 de ore pentru că ar fi ucis, cu intenție, doi câini din sat, transmite site-ul digi24.ro.

Doi localnici și-ar fi găsit, la câteva zile distanță, animalele spânzurate.

Citiți și: Viață distrusă în 10 secunde: A fost arestat!

„Cauza a fost preluată de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Maramureş care, în colaborare cu cei ai Postului de Poliţie Cicârlău au documentat întreaga activitate infracţională a unui bărbat de 49 de ani din Ilba, referitor la încălcarea legii privind Protecţia Animalelor.

Având în vedere activităţile de cercetare penală efectuate în dosarul penal, s-a stabilit faptul că bărbatul, la data de 22 noiembrie 2022, a ucis cu intenţie, fără drept şi prin spânzurare două exemplare canine, pe terenul menţionat anterior, iar pe unul dintre acestea l-ar fi aruncat pe calea ferată”, a transmis IPJ Maramureș.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut 24 de ore pentru uciderea animalelor cu intenţie, fără drept.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90