pizzeria sapori  930 122

bărbat

Un bărbat mergea haotic cu mașina, în Pitești. Polițiștii au avut un șoc când l-au oprit

Un bărbat mergea haotic cu mașina, în Pitești. Polițiștii au avut un șoc când l-au oprit

Citiți și: Vestea momentului despre Autostrada Pitești – Sibiu!

Vineri după-amiază, în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Secției 3Pitești au observat, pe strada Frasinului din Pitești, un autoturism ce se deplasa haotic.

Oamenii legii l-au tras pe drepta pe șofer, un bărbat de 36 de ani, din Pitești.

Citiți și: Forțele de ordine au împânzit Piteștiul! Acțiunile care au băgat spaima-n șoferi

Individul emana halenă alcoolică. Acesta a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

De asemenea, din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Totodată, în urma efectuării controlului autoturismului, în portbagaj au fost gasite mai multe materiale pirotehnice din clase diferite, interzise publicului larg (aproximativ 850 de articole pirotehnice).

Un bărbat mergea haotic cu mașina, în Pitești. Polițiștii au avut un șoc când l-au oprit

Acestea au fost ridicate și vor fi predate polițiștilor Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea continuării cercetărilor.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și sub influența alcoolului.

Ulterior a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului la domiciliu.

Foto: Descriptiv

555 X 222 CAPRA
570 X 90 CAPRA 3