930 x122 grota rece

bărbat

Un bărbat mergea haotic cu mașina, în Pitești. Polițiștii au avut un șoc când l-au oprit

Un bărbat mergea haotic cu mașina, în Pitești. Polițiștii au avut un șoc când l-au oprit

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Vineri după-amiază, în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Secției 3Pitești au observat, pe strada Frasinului din Pitești, un autoturism ce se deplasa haotic.

Oamenii legii l-au tras pe drepta pe șofer, un bărbat de 36 de ani, din Pitești.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Individul emana halenă alcoolică. Acesta a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

De asemenea, din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Totodată, în urma efectuării controlului autoturismului, în portbagaj au fost gasite mai multe materiale pirotehnice din clase diferite, interzise publicului larg (aproximativ 850 de articole pirotehnice).

Un bărbat mergea haotic cu mașina, în Pitești. Polițiștii au avut un șoc când l-au oprit

Acestea au fost ridicate și vor fi predate polițiștilor Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea continuării cercetărilor.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și sub influența alcoolului.

Ulterior a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului la domiciliu.

Foto: Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90