EcoMoto 930×122

accident

UN BICICLIST BĂUT A LOVIT ŞI A FUGIT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Un accident mai puţin obişnuit s-a produs ieri în comuna argeşeană Hârseşti. Iniţial, poliţiştii au crezut că este vorba despre un accident rutier cu fugă de la locul faptei, dar apoi s-a aflat că autorul este un biciclist.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Astfel, Dispeceratul Apeluri de Urgenţă 112 a fost sesizat cu privire la faptul că pe raza comunei Hârseşti, o persoană a fost victima unui accident rutier, autorul părăsind locul incidentului.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat că accidentul fusese provocat de un bărbat de 38 de ani, din comuna Hârseşti. Acesta, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe raza comunei Hârseşti, din direcţia Stolnici către Bârla, a acroşat o femeie de 78 de ani, din comuna Hârseşti care se deplasa pe marginea părţii carosabile în aceeaşi direcţie de mers.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Biciclistul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, acesta fiind identificat ulterior la locuinţa sa. Conducătorul bicicletei se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3