930 pe 122 COSTACHE

armă

Un copil de 7 ani s-a dus cu arma la școală!

Un copil de 7 ani s-a dus cu arma la școală!

Citiți și: Argeș. Un elev acuză că a fost lovit cu pumnii în cap de profesoară. Ce spune Poliția

Cazul șocant a avut loc într-o unitate de învățământ din municipiul Constanța. Autoritățile au fost anunțate de reprezentanții școlii că un elev ar fi adus în clădire o armă.

„La data de 11 mai a.c., în jurul orei 13.55, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați, prin SNUAU 112, de directorul Școlii Generale nr. 33 Anghel Saligny Constanța, cu  privire la faptul că un minor, de 7 ani, elev al școlii respective, ar fi introdus, în incinta unității de învățământ, o armă.

Citiți și: Pitești. Începe școala! Elevi din oraș vor avea parte de o mare surpriză

Patrula mixtă deplasată la fața locului, formată din polițist și jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, a constatat că, la data de 10 mai a.c., în jurul orei 17.00, minorul ar fi introdus, în unitatea de învățământ, o armă cu lunetă de tip airsoft (neletală și nesupusă autorizării), aceasta fiind ridicată de un cadru didactic.

În cauză, cercetările sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Totodată, se fac verificări sub aspectul comiterii unor fapte de natură contravențională, prevăzute de Legea 295/2004”, informează Poliția din Constanța.

Arma ar fi a tatălui copilului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Donaris 570×90