New Profesional Consult 930 x 122

accident

Un elev al Școlii de Poliție a făcut praf o autospecială!

Un elev al Școlii de Poliție a făcut praf o autospecială!

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Un elev al Şcolii de Poliţie din Câmpina a fost implicat implicat într-un incident grav. Acesta a condus o motocicletă fără permis și a lovit o mașină de poliție, notează Digi24.

Incidentul șocant a avut loc în Drobeta-Turnu Severin.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Potrivit informațiilor, tânărul de 18 ani a condus o motocicletă fără permis și a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor.

În timpul urmăririi, a lovit autospeciala de poliție care avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

„Din verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier s-a stabilit că în data de 23 martie a c., ora 11.50, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier, în timp ce supravegherea traficul pe bulevardul Tudor Vladimirescu din municipiu, a efectuat semnal de oprire unei motociclete, al cărei conducător auto a refuzat să oprească.

Poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, reuşind interceptarea pe strada Vodiţa din municipiu, unde la intersecţia cu strada Negoiu tânărul de 18 ani, din Drobeta-Turnu Severin, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţie de mers şi a intrat în coliziune cu autospeciala de poliţie ce aparţine IPJ Mehedinţi, care avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Din fericire, nu au fost înregistrate răniți, însă au fost cauzate pagube materiale considerabile.

Tânărul este acum cercetat de autorități.

Foto descriptiv: Digi24

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90