New Profesional Consult 930 x 122

accident

Un faimos cântăreț român a fost ARESTAT!

Update: Culiță Sterp a fost arestat, transmite adevărul.ro. Între timp, au apărut și imagini video cu momentul producerii accidentului:

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Cunoscutul cântăreț român – Culiță Sterp a fost implicat noaptea trecută într-un serios accident rutier în centrul orașului Cluj, notează publicația locală cluj24.ro

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Artistul, care se afla la volanul unui SUV Mercedes, a intrat în coliziune cu un autoturism marca Logan.

Impactul a fost destul de puternic, ambele autoturisme fiind serios avariate.

De asemenea, șoferul Loganului, un bărbat de 32 de ani, a ajuns la spital, fiind transportat de la locul accidentului cu o ambulanță SMURD.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 02.00.

După producerea accidentului, Culiță Sterp nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști, mai scrie cluj24.ro.

Tot potrivit aceleași surse, atunci când artistul a fost testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sursă foto principal: antena3.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90