930×122 CAPRA 5

fost interlop

Un fost lider al lumii interlope a ajuns profesor de matematică într-un colegiu din România

Un fost lider al lumii interlope a ajuns profesor de matematică într-un colegiu din România. Se întâmplă la Turda, la Colegiul Național „Mihai Viteazu”.

Celelalte cadre didactice au intrat în grevă japoneză, unul dintre motive fiind chiar noul profesor de matematică, care are un trecut destul de încărcat.

Potrivit turdanews.ro, este vorba despre Ovidiu Vancea, zis Balibacea”, pe care generațiile de părinți îl cunosc drept un lider al lumii interlope turdene a vremurilor lor, condamnat la închisoare și cu probleme penale de mai multe ori.

În trecut, Balibacea a fost acuzat că a participat la jaful unei case de schimb valutar din Cluj Napoca şi la furtul comis în apartamentul preşedintelui Consiliului Judeţean, Alin Tişe.

Acelaşi Ovidiu Vancea a fost cercetat în dosarul “Grenada”, fiind acuzat că a pus la cale asasinatul împotriva lui Gheorghe Otvos, zis “Gagarin”, dar şi într-un dosar instrumentat de Tribunalul Bucureşti, privind traficul de droguri, mai notează turdanews.ro

Privind tentativa de asasinare, Balibacea și-ar fi pus oamenii să arunce o grenadă într-o pizzerie.

La catedră, acesta ar fi ajuns din întâmplare. Inspectoratul Județean Cluj a explicat că Ovidiu Vancea a ajuns să predea matematică elevilor de la Colegiul Național „Mihai Viteazu” pentru că a fost disponibil să suplinească un profesor aflat în concediu medical, conform sursei citate.

De asemenea, cu noul profesor de matematică din colegiu nu a fost încheiat niciun contract de muncă pe durată determinată.

Sursă foto principal: stiridecluj.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

570×90 MAIA