930×122 CAPRA 5

accidentare

Un fotbalist de la Mioveni, față în față cu liderul mondial la tenis Novak Djokovic

Inedit: Un fotbalist de la Mioveni, față în față cu liderul mondial la tenis Novak Djokovic

Citiți și: Elevii piteșteni s-au întors din tabăra din Serbia

Fotbalistul Andrei Panait (33 de ani) de la CS Mioveni l-a întâlnit pe celebrul jucătorul de tenis Novak Djokovic în Serbia.

Argeșeanul se afla în Serbia pentru îngrijiri medicale. Mijlocașul se pare că a suferit o accidentare serioasă în urma meciului de săptămâna trecută cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Citiți și: CEI MAI BUNI ELEVI AI PITEȘTIULUI AU PLECAT ÎN TABĂRĂ ÎN SERBIA

Panait a suferit o ruptură musculară pe care a tratat-o la Marijana Kovacevic, sârboaica cunoscută drept „vraciul” fotbaliştilor celebri.

Femeia este cel mai eficient şi, în acelaşi timp, controversat terapeut din fotbalul mondial, mulţi jucători importanţi preferând să se trateze de-a lungul timpului la ea. Acesta s-a refăcut în doar patru zile.

Tot în Serbia, mijlocașul a avut ocazia să-l întâlnească pe jucătorul profesionist sârb de tenis cu care a făcut și o poză – Novak Djokovic.

Andrei Panait este un fotbalist profesionist român care joacă ca mijlocaș la clubul din Liga I CS Mioveni.

Panait a mai evoluat și la FC Argeș!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90