New Profesional Consult 930 x 122

accident

Un microbuz cu 8 copii a fost izbit în plin!

Un microbuz cu 8 copii a fost izbit în plin!

Citiți și: Pitești. Accident cu un autobuz Publitrans și două mașini

Un microbuz în care se aflau 11 persoane și un autoturism au fost implicate în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un accident pe A1, în zona tunelului Cristian, județul Sibiu.

Potrivit ISU Sibiu, citat de stiripesurse.ro, în jurul orei 3,00, polițiștii au intervenit la un accident produs pe A1, la km. 268+100 m, pe sensul Sebeș – Sibiu.

Citiți și: Argeș: Accident cu două mașini. Femeie transportată la spital

Din cercetările efectuate a rezultat că șoferul unui microbuz transport persoane, de capacitate 8+1, pe fondul neatenției în conducere, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în fața sa și pe care l-a proiectat apoi în parapetul din dreapta.

În accident au fost implicate 13 persoane, dintre care 8 minori și 5 adulți.

Cei 8 copii cu vârste cuprinse între 9 și 16 ani au fost transportați la CPU Luther. Minorii au fost însoțiți de o femeie în vârstă de 36 de ani, care prezenta contuzii minore.

De asemenea, au mai fost transportați la UPU Sibiu un tânăr de 18 ani cu un traumatism cranio-cerebral, un bărbat în vârstă de 56 de ani cu o contuzie toracică și un bărbat de 36 de ani cu contuzii minore.

Șoferul microbuzului, din Buzău, a fost amendat cu 870 de lei pentru transportul mai multor persoane în autovehicul decât este prevăzut prin construcție.

Detalii, AICI – Accident în toiul nopții, pe A1: Un microbuz cu 8 copii a fost izbit în plin!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

570 X 90 POSADA 3