NOR CURIER 930X122

accident

Un motociclist a pornit într-o cursă nebună cu Poliția pe urmele sale. Ireal ce a urmat!

Cursă nebună, în miezul nopții, pe străzile din Craiova. Un motociclist a fugit de Poliție și a sfârșit prin a face accident. A intrat într-un alt autoturism, iar motorul său a fost proiectat în autospeciala de Poliție care îl urmărea.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Totul a pornit după ce conducătorul motocicletei nu a oprit la semnalul poliţiştilor. În loc să oprească, acesta a demarat agresiv pe străzile din municipiu. În timpul urmăriri motociclistul a trecut chiar și pe culoarea roșie a semaforului.

În momentul în care a făcut accident, polițiștii au reușit să-l prindă și să-l imobilizeze. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma evenimentelor petrecute.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Motociclistul nu era nici băut, nici drogat, însă le-ar fi recunoscut polițiștilor că este teribilist.

Pentru isprava făcută, bărbatul s-a ales cu permisul suspendat timp de 90 de zile, dar și cu o amendă ”consistentă” de 3915 lei.

IPJ Dolj transmite într-un comunicat de presă:

„În noaptea de 30/31 martie a.c., ora 00.55,  în cadrul unei acţiuni Blitz, polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au efectuat semnal de oprire regulamentar conducătorului unei motociclete ce circula pe strada Calea București, la intersecţia cu bulevardul Carol I, din localitate.

Întrucât conducătorul motocicletei nu a oprit la semnalul poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din municipiul Craiova, iar pe perioada urmăririi, acesta a încălcat mai multe reguli de circulaţie printre care trecerea pe culoarea roşie a semaforului electric sau adoptarea unui comportament agresiv în trafic.

În timp ce se afla pe strada Calea Bucureşti, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un tânăr, de 19 ani, din municipiul Craiova, motocicleta fiind ulterior proiectată în autospeciala de poliţie aflată în urmărirea sa.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul motocicletei, un bărbat de 33 de ani, din municipiul Craiova, a fost testat cu aparatele etilotest şi drugtest, rezultatele fiind negative.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.915 lei, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.”

Sursă foto: IPJ Dolj

Sursă video: Facebook Sindicatul Europol

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90