NOR CURIER 930X122

adâncime

UN NOU CUTREMUR DE 3 GRADE PE SCARA RICHTER!

Astăzi dimineaţă s-a produs un nou cutremur de 3 grade pe scara Richter în România (de această dată, în judeţul Galaţi).

Citiți și: Două cutremure azi în zona de „foc” a țării!

Seismul a fost înregistrat de Institutul Naţional pentru Fizica Pământului la ora 1:39 în judeţul Galaţi (Moldova). Cele mai apropiate localităţi de epicentru au fost Mărăşeşti, Tecuci, Focşani, Galaţi şi Bârlad.

Cutremurul – care nu a produs pagube – a avut loc la o adâncime de doar 14 kilometri. Astfel de cutremure i-au speriat în urmă cu câteva luni pe localnicii din Galaţi, din cauză că se repetau des. Oamenii se plângeau că auzeau şi zgomote ciudate, temându-se pentru viaţa lor.

Citiți și: Breaking! Se înmulțesc cutremurele: 3 în numai 12 ore!

Cutremurul de azi-noapte este al cincilea cu magnitidunea cel puţin 3 grade pe scara Richter înregistrat în România în această lună. Cel mai puternic a avut aproape 4 grade pe scara Richter, pe data de 5 august. Cel de azi-noapte este însă primul produs la o adâncime atât de mică (celelalte au avut loc la peste 100 de kilometri adâncime).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3