930 x122 grota rece

drum expres

Un nou drum expres în Argeș!

Un nou drum expres în Argeș!
Consiliul Județean Argeș și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) vor încheia un parteneriat în vederea implementării în comun a proiectului „Elaborarea Studiu de Fezabilitate pentru obiectivul de investiții “Drum expres A1 – Pitești – Mioveni”.
Acesta va fi depus spre finanțare în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014 – 2020, anunță primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.
În baza protocolului de colaborare, compartimentele de specialitate ale Consiliului Județean Argeș și CNAIR vor întocmi documentațiile necesare și vor scoate la licitație acest studiu.
Decizia a fost luată după ce licitația inițială organizată de CNAIR nu și-a produs efectele, contractul dintre CNAIR și firma câștigătoare fiind reziliat pe cale amiabilă.
Drumul expres Pitești – Mioveni, extrem de important pentru județul Argeș, va face legătura dintre autostrada A1 București- Pitești, Uzina Dacia de la Mioveni şi zecile de firme furnizori și parteneri din industria auto.„,  declară Ion Georgescu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

6 comentarii

  • pcc spune:

    asta ne trebuia , drum expres pitesti mioveni , penibil

  • eBoro spune:

    Doamne ajuta să se facă, să nu rămână doar o promisiune uitată prin sertarele birocrației.
    Am încredere că Dl.Georgescu e ambițios și își cam respectă promisiunile.

  • Paula spune:

    Da, vreau sa se facă, îl așteptăm.
    Mulțumim frumos pentru responsabilitatea pe care v-o asumati pentru cetățenii orașului Mioveni!

  • Ovidiu spune:

    Acest articol a mai fost și acum 2 ani….. ca se vrea acest drum expres … ca o firmă a câștigat licitația .. ca va fi un studiu .. etc . Greu cu proiectul ..cu execuția încă nici nu se pune problema.

  • Costel spune:

    Sa păstrați articolul sa îl dați și peste 5 ani. De 5 ani se discuta, trebuia sa înceapă treaba ins epyembrie 2022 însă au fost niște băieți ‘inteligenti” la primăria maracineni ( scris intenționat cu litere mici) și la institutul pomicol , care s-au opus ca drumul sa treaca pe la ei prin coteț. La cât mai multe accidente pe raza maracineni, ca nu au ajuns atâtea. La fiecare accident pe Maracineni și Micesti ar trebui isteți ăștia de la maracineni sa dea explicații rudelor și tuturor de ce se întâmplă. Dacă se înfige primarul într-un tir pe raza localității lui, sa știți de ce a făcut accident.

  • John spune:

    PCC dar ce trebuie sa îți dea ție ajutor social ca să stai sa bei ca porcul la bar? Dacă nu ai copii sa nici nu faci ca ies prosti ca tine. Dar ce pizza lui măta sa facă dc nu infrastructura ca să dezvoltam industria si sa avem bani de ajutoare sociale pt boi ca tine.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90