EcoMoto 930×122

loc de joaca

Un nou loc de joacă modern echipat în Pitești!

Au fost finalizate lucrările de modernizare la un alt loc de joacă din Pitești. Este vorba despre locul de joacă din strada Anghel Saligny, Prundu, în curtea interioară a blocurilor D1-D2-D3.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Aici au fost montate echipamente moderne (leagăne, tobogane, învârtitori) și, de asemenea, s-a realizat și un spațiu dedicat sportului în aer liber.

Locul de joacă a fost amenajat de firma Prime Kapital, aceeași firmă care construiește Argeș Mall.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Un nou spațiu de recreere pentru copii, dar și pentru adulți, a fost finalizat joi, 16 februarie, în strada Anghel Saligny din Prundu, în curtea interioară a blocurilor D1-D2-D3!

Locul de joacă, echipat cu mobilier modern și covor de tartan, este amenajat de Prime Kapital, în schimbul celui dezafectat din Bulevardul Republicii, acolo unde este plasat piciorul viitorului pasaj rutier spre cartierul Tudor Vladimirescu.

Alături de locul de joacă, Administrația Domeniului Public a dotat cu aparate pentru fitness, un spațiu dedicat sportului în aer liber.

Fac apel, din nou, la piteșteni să păstrăm în bune condiții locul de joacă și spațiul de fitness pentru a beneficia cât mai mult timp de investiția făcută.”, a declarat primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Gabriel spune:

    Dar locul de joacă situat pe strada Făgăraș lângă școală 14 sau mai exact în fața blocului D2-D3 nu vă ocupați? Am scris de nenumărate ori despre el dar degeaba. E în aceeași stare de când eram eu copil mai exact 47 de ani. Ți-ai dracu’de terminați.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3