930×122 CAPRA 5

femeie reținută

Un piteștean a fost lăsat fără 4.000 de euro de o tânără pe care a cunoscut-o pe net

Uneori dragostea este și oarbă, dar și păguboasă. Așa a fost și pentru un piteștean care s-a lăsat sedus și păcălit de o femeie pe care a cunoscut-o prin intermediul unei rețele de socializare.

Citiți și: A furat mai multe ceasuri dintr-o locuință, apoi le-a amanetat. Hoțul avea cheie!

Bărbatul a fost lăsat fără 4.000 de euro de o tânără de 25 de ani, din localitatea Tamați, județul Bacău.

S-a întâmplat pe data de 03 februarie a.c., în urma unei întâlniri dintre cei doi, care a avut loc la apartamentul bărbatului din Pitești.

Citiți și: Argeș: Hoț prins seara la furat. A încercat să fugă, dar n-a scăpat

Totul ar fi decurs perfect dacă tânăra pleca cu mâna goală din locuință. Lucrurile însă nu au stat așa, iar evenimentul a ajuns în atenția Poliției. Astfel că, femeia a fost reținută.

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 08 februarie a.c., polițitii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt la plângere prealabilă, conform art. 231 raportat la art. 228 din Codul Penal, și au reținut o femeie de 25 de ani, din localitatea Tamați, județul Bacău.

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 03 februarie a.c., femeia ar fi sustras, din locuința unui bărbat din municipiul Pitești, pe care l-ar fi cunoscut prin intermediul unei rețele de socializare, suma de aproximativ 4.000 de euro, după care ar fi părăsit locuința acestuia, fără a oferi detalii despre identitatea sa sau locul unde urmează să se deplaseze.

Ulterior, în urma verificărilor efectuate de polițiști, femeia i-a restituit bărbatului, prin intermediul unei platforme de transfer bancar, suma de 1.600 de euro.

În urma activităților desfășurate de polițiști, femeia a fost identificată pe raza municipiului Bacău și, în baza unui mandat de aducere, a fost condusă la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, cea în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.”

Foto principal: descriptiv; Sursă: stiridiaspora.ro, capital.ro

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Donaris 570×90