Donaris 930 x 122

femeie reținută

Un piteștean a fost lăsat fără 4.000 de euro de o tânără pe care a cunoscut-o pe net

Uneori dragostea este și oarbă, dar și păguboasă. Așa a fost și pentru un piteștean care s-a lăsat sedus și păcălit de o femeie pe care a cunoscut-o prin intermediul unei rețele de socializare.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Bărbatul a fost lăsat fără 4.000 de euro de o tânără de 25 de ani, din localitatea Tamați, județul Bacău.

S-a întâmplat pe data de 03 februarie a.c., în urma unei întâlniri dintre cei doi, care a avut loc la apartamentul bărbatului din Pitești.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Totul ar fi decurs perfect dacă tânăra pleca cu mâna goală din locuință. Lucrurile însă nu au stat așa, iar evenimentul a ajuns în atenția Poliției. Astfel că, femeia a fost reținută.

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 08 februarie a.c., polițitii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt la plângere prealabilă, conform art. 231 raportat la art. 228 din Codul Penal, și au reținut o femeie de 25 de ani, din localitatea Tamați, județul Bacău.

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 03 februarie a.c., femeia ar fi sustras, din locuința unui bărbat din municipiul Pitești, pe care l-ar fi cunoscut prin intermediul unei rețele de socializare, suma de aproximativ 4.000 de euro, după care ar fi părăsit locuința acestuia, fără a oferi detalii despre identitatea sa sau locul unde urmează să se deplaseze.

Ulterior, în urma verificărilor efectuate de polițiști, femeia i-a restituit bărbatului, prin intermediul unei platforme de transfer bancar, suma de 1.600 de euro.

În urma activităților desfășurate de polițiști, femeia a fost identificată pe raza municipiului Bacău și, în baza unui mandat de aducere, a fost condusă la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, cea în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.”

Foto principal: descriptiv; Sursă: stiridiaspora.ro, capital.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3