SMART KIDS 930X122

casa

UN PITEŞTEAN SE AUTODENUNŢĂ: ,,ŞTIU CĂ AM GREŞIT, DAR…”

Recent, pe site-ul www.domnuleprimar.ro a apărut o sesizare cu totul și cu totul deosebită. Un piteştean mustrat de conştiinţă recunoaşte cu mâna pe inimă că a greşit, încălcând legea:

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

,,Domnule primar, mă adresez dumneavoastră cu o problemă pe care o consider de nerezolvat. În urmă cu doi ani am demarat construirea unei clădiri în incinta curții mele fără să posed documentele necesare (autorizaţie şi proiect).

Am greşit, recunosc, dar acum ce mai pot face, căci vreau neapărat să intru în legalitate! Vă rog din suflet să mă ajutaţi, suport consecinţele, dar vreau să intru în legalitate! Vă mulţumesc şi aştept răspunsul dumneavoastră, pentru că din Primărie am fost trimis de la unul la altul.’’, scrie cetăţeanul. (Foto: zoombiz.ro)

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA