930×122 CAPRA 5

trimitere în judecată

Un piteștean s-a dat transportator de marfă și a produs o țeapă de peste jumătate de miliard

Un piteștean, în vârstă de 31 de ani, este trimis în judecată după ce s-a dat transportator de marfă, țepuind mai multe firme. Acesta a încasat suma de peste jumătate de miliard, mai exact 60.000 de lei, pentru transporturi fictive.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Bărbatul pretindea a fi reprezentantul unor prestatori de servicii de transport.  Timp de o lună de zile, acesta a contactat persoane care foloseau bursa de transport și a licitat pentru mai multe curse. Ulterior, piteșteanul obținea avansul curselor și dispărea.

IPJ Argeș transmite:

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în formă continuată și fals informatic în formă continuată.

Citiți și: Contrabandă cu țigări. Cinci piteșteni au fentat statul cu 20.000 de lei

Din cercetări s-a stabilit că în perioada septembrie – octombrie 2020, un bărbat de 31 de ani, din Pitești, ar fi obținut diverse sume de bani, reprezentând aconturi pentru servicii de transport rutier de marfă, despre care inducea în eroare reprezentanții unor asemenea servicii.

Bărbatul ar fi contactat persoane care utilizau bursa de transport, prin intermediul căreia erau solicitate servicii de transport rutier de marfă, pretinzând că ar avea calitatea de reprezentant al unor prestatori de servicii de transport, cu scopul de a-și însuși sumele de bani solicitate ca acont.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 60.000 de lei.

Reamintim că în ziua de 15 octombrie 2020, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Dosarul cauzei va fi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”

Foto descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3