930 pe 122 COSTACHE

accident

Un polițist a provocat un accident grav și a fugit!

Un polițist a provocat un accident grav și a fugit!

Citiți și: Fată de 15 ani, răpită din propria casă! Rupt de beat, șoferul agresor a făcut accident

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a provocat un accident rutier grav vineri seară, pe o șosea din Turnu Măgurele, și a fugit de la fața locului. Potrivit surselor Antena 3 CNN, ar fi vorba despre un agent de poliție care se afla în mașină cu fratele unui primar din județul Teleorman.

Polițistul s-a izbit puternic de o mașină în care se aflau patru oameni. Toți au suferit răni grave și au fost transportați la spital. După impact, șoferul a fugit de la locul accidentului.

Citiți și: Argeș. Două mașini s-au lovit puternic! Scurgeri de combustibil pe drum

Ulterior, atât polițistul, cât și fratele primarului au mers la secție pentru a declara evenimentul. Ar fi vrut să suțină că la volan se afla fratele edilului. Însă, în momentul în care a fost testat cu aparatul etilotest s-a stabilit că acesta consmuase alcool.

A fost momentul în care bărbatul nu a mai susținut varianta polițistului. Omul legii este acum cercetat penal.

Foto: Descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90