New Profesional Consult 930 x 122

dare de mita

O „amantă” polițistă i-a întins o cursă unui coleg de la Rutieră!

O „amantă” polițistă i-a întins o cursă unui coleg de la Rutieră!

Citiți și: Un nou tip de Radar face ravagii printre șoferi! Amenzi pe bandă rulantă!

O polițistă sub acoperire i-a „întins” o cursă unui coleg de la Serviciul Rutier.

Șoferița a încălcat legislația rutieră, cu bună știință, și a fost oprită pentru a fi sancționată.

Citiți și: Lua mită pentru admiterea la Școala de agenți de poliție din Câmpina

Tânăra i-a oferit polițistului mită, explicându-i că amenda i-ar putea pune în pericol căsnicia deoarece ea se întorcea de la amant.

Discuția celor doi a fost înregistrată. Hunedoreanul o îndrumă unde să-i lase șpaga, chiar la angajatul unei benzinării, informează mesagerulhunedorean.ro.

Agentul rutier a fost prins și condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru două infracțiuni de luare de mită.

După aproximativ o oră – două ore, după ce au fost lăsați banii, inculpatul a venit în incinta stației de benzină, iar mar­torul i-a înmânat suma de 200 lei. In­culpatul ia bancnotele cu mâna dreaptă de pe tejghea, le numără cu ambele mâini și le introduce în buzunarul de la piep­tul cămășii de uniformă. Părăsește apoi magazinul și urcă la volanul auto­spe­cialei de poliție. Banii proveniți din infracțiune au fost folosiți de inculpat la achiziționarea de motorină”, se arată în dosar.

Polițistul a fost acuzat de luare de mită și condamnat de Tribunalul Alba.

Răspunsul bărbatului

El a susținut în fața instanței că „a fost provocat de instigator pentru că aceas­ta a tot insistat, iar faptul că inves­ti­ga­toarea i-a spus că vine de la o întâl­nire şi că se grăbeşte să nu o prindă iu­bitul ei, s-a aflat şi el în treabă să flirteze cu ea, ea fiind frumoasă iar el divorţat de 3 săptămâni”.

Sursa: bugetul.ro

Foto: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3