Donaris 930 x 122

RADAR POLITIE

    Un șofer a fost prins cu viteza de 288 de km/oră

    Duminică, 22 august, un șofer a fost înregistrat de aparatul radar al poliției circulând cu o viteză de 288 de kilometri pe oră.

    Citiți și: Video: Poliţia a ieşit la „vânătoare” cu pistolul RADAR la ieșirea de pe A1

    Conform Digi24, evenimentul a avut loc pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii – Nădășelu.

    Prin viteza înregistrată, șoferul a reușit să bată recordul de cea mai mare viteză cu care a fost prins un șofer în România.

    Potrivit aceleiași surse, acesta nu a fost singurul șofer dornic de adrenalină, un altul fiind prins tot pe A3, pe tronsonul Câmpia Turzii – Nădăşelu, cu viteza de 252 de kilometri pe oră.

    Poliția Română a postat, ieri, pe pagina de Facebook  fotografii cu indicațiile aparatelor radar în cazul celor doi șoferi însoțit de următorul mesaj:

    „Sunt imagini la care nu este nimic de comentat, nici măcar din partea celor care se aflau în spatele volanului. Respectivii au fost surprinși și sancționați pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu. Ce timp de reacție poți să ai la o asemenea viteză?”

    Foto principal: descriptiv

    Foto 2 și 3: Facebook Poliția Română

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Un comentariu

    • Ba spune:

      Ce intrebare stupida. Timpul medie de reactie al omului este de 273 milisecunde. indiferent de viteza.

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90